Bosch Car Service

AUTOBEDRIJF FIJNEMAN

Sinds 2018 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in leven de online positionering een belangrijke rol speelt. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is in de automotive om het autobedrijf online te positioneren. Hierom hebben wij toen de tijd contact opgenomen met Autosociaal om ervoor te zorgen dat zij dit voor ons konden realiseren. Autosociaal weet op een laagdrempelige manier het online gedeelte van een autobedrijf te ontzorgen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze dagelijkse werkzaamheden op dezelfde manier kunnen voortzetten. Een koppeling met ons garagemanagement-systeem Carsystems was in deze essentieel. Sinds wij een samenwerking hebben met Autosociaal merken wij dat we online beter vindbaar zijn en dat de conversies hoger liggen als op onze vorige website.

"Vanaf het moment dat wij klant zijn bij Autosociaal, merken wij dat wij hogere conversies kunnen behalen."

Leo Fijneman, eigenaar van Autobedrijf Fijneman

Autobedrijf Fijneman heeft er bewust voor gekozen om hun eigen identiteit te behouden. Wij zijn ook aangesloten bij Bosch Car Service. Zij kunnen ook een website faciliteren. Daarnaast kunnen zij ook communicatie naar de klant regelen. Echter vind ik het belangrijk om mijn eigen identiteit te kunnen uitstralen, met mijn eigen communicatie. Dit vind ik sterk aan Autosociaal. Zij werken op een gestandaardiseerde manier, maar wel persoonlijk.

VERLOOP VAN DE SAMENWERKING

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2018 opzoek waren naar wat nieuws hebben wij contact opgenomen met Autosociaal. Wij hadden hier een goed gevoel over. Autosociaal is een bedrijf dat op een transparante manier te werk gaat. Zij ontzorgen alle randzaken voor ons en zorgen dat wij online goed op de markt staan. Zo hebben wij ook gebruik gemaakt van een One Day Delivery. Alles werd toen in 1 dag geregeld waardoor je meer tijd overhield voor andere zaken. Naast het ontzorgen van onze online diensten vind ik het fijn dat er een vaste contactpersoon is en dat we hier altijd bij terecht kunnen voor vragen. Al met al zijn wij erg tevreden over Autosociaal.

Over AUTOBEDRIJF FIJNEMAN

Autobedrijf Fijneman is opgericht in 1988. Autobedrijf Fijneman is begonnen in een boerenschuur aan de Visserdijk in Dubbeldam. Nu, 35 jaar later bevindt Autobedrijf Fijneman zich in een strak pand in diezelfde wijk. Autobedrijf Fijneman heeft een team van 5 monteurs welke alles voor de auto willen doen. Autobedrijf Fijneman verzorgt het onderhoud van auto’s van top tot teen. Klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel. Dit willen zij bereiken door persoonlijke aandacht, kwaliteit en een hoog niveau van service. Mede hierdoor is er een bedrijf opgebouwd welke een tevreden klantenkring kent.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.