GARAGE WINTERS

Een online platform voor je autogarage is onmisbaar. Zoals een garage website of een auto app. Als automonteurs van garage Winters hebben wij niet veel ervaring met de online ontwikkelingen van tegenwoordig. Toch zullen wij met onze garage ook met de ontwikkelingen mee moeten gaan. Hierom zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Klanten kunnen laagdrempelig contact met ons opnemen door middel van de chatfunctie in de app. In deze chatfunctie kunnen wij de klanten ook updates geven over bijvoorbeeld de kosten van een onderhoudsbeurt. Zo komt de klant nooit voor onverwachte kosten te staan.

We hebben wij Autosociaal www.garagewinters.nl en een app laten ontwikkelen. Daarnaast hosten ze ook onze e-mails. Voor ons is het belangrijk dat de klant een stukje persoonlijke en goede service ervaart. Alle belangrijke informatie moet duidelijk vindbaar zijn op de website, alle klanten moeten de website kunnen gebruiken. 

"Met de e-mailhosting kunnen we de klant extra service bieden. Tot slot zorgt Autosociaal er ook voor dat we goed vindbaar zijn in Google."

Rick Winters, eigenaar Garage Winters

Verloop van de samenwerking

Autosociaal is voor ons de beste in het vak. Ze zijn meedenkend met ons als klant, vernieuwend en ze hebben een snelle oplevering. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden uitgevoerd. Daarnaast bieden ze een goede service, alle medewerkers staan ons altijd vriendelijk te woord.

Met de e-mailhosting kunnen we de klant extra service bieden. Een herinnering voor een apk of onderhoudsbeurt of een felicitatie wanneer de klant jarig is. Tot slot zorgt Autosociaal er ook voor dat we goed vindbaar zijn in Google. Ook heel belangrijk.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.