AUTOBEDRIJF HEINKENSZAND

We hebben gekozen voor een samenwerking met Autosociaal omdat onze toenmalige website toe was aan vernieuwing. Onze oude website was verouderd, niet gebruiksvriendelijk en niet te gebruiken via mobiele apparaten. Klanten vinden het fijn als ze zich online kunnen oriënteren in een autobedrijf. Ze laten toch hun auto bij je achter. Daarom vind ik dat een website moet uitstralen wat voor bedrijf je bent, een stukje persoonlijkheid terug laten komen. Omdat er doordat er steeds meer online wordt georiënteerd mist er een stukje persoonlijk contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze website hetzelfde gevoel uitstraalt als wanneer klanten ons bezoeken. We willen klanten zowel online als offline dezelfde klantervaring bieden.

"De website en de app werden in een dag opgeleverd bij ons op locatie. Dit hebben wij als erg prettig ervaren."

Frank van den Berge, eigenaar Autobedrijf Heinkenszand

Daarnaast is het belangrijk dat een website functioneel is. Websitebezoekers willen graag snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken. Dit geldt ook voor onze eigen app. Hiermee willen we persoonlijk contact onderhouden met onze klanten. Dit gaan we onder meer doen door het versturen van herinneringen. Denk hierbij aan reminders voor de APK of een bandenwissel. Daarnaast kunnen klanten via de app met ons chatten. Zo proberen we ook online onze relatie met de klant te onderhouden.

Verloop van de samenwerking

Alle punten die wij hierboven vernoemd hebben, zijn opgenomen door Autosociaal en zij hebben hier een mooi eindresultaat mee ontwikkelt. De website en de app werden in een dag opgeleverd bij ons op locatie. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Daarnaast staat Autosociaal altijd voor ons klaar als wij vragen hebben of iets willen wijzigen. Klasse!

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.