SEAT DEALER

AUTOBEDRIJF HUUB SMOLDERS

50 jaar geleden heeft Huub zijn eigen autogarage opgericht en is doorgegroeid tot een SEAT dealer. Tegenwoordig zijn ze nog service partner. Bij Huub Smolders voelden we een behoefte om verder te digitaliseren. De klant van de dag verwacht deze benadering van ons. Zelf wisten we alleen niet hoe, hier heeft Autosociaal ons in ondersteund. Wij zijn in 2015 klant geworden bij Autosociaal toen zij de app hebben gelanceerd. Autosociaal was de eerste partij met de kennis uit de automotive branche, die een app op de markt bracht. Hier hebben we destijds heel veel positieve reacties op gehad. 

"We hebben alle online kanalen ondergebracht bij Autosociaal. Hier ervaren we veel gemak van."

Nico Verhagen, verkoopadviseur bij Huub Smolders

Klanten ervaren veel gemak van de app, door middel van de chatfunctie of het inplannen van werkplaatsafspraken. Hierdoor besparen wij veel tijd en bieden we onze klanten de beste service. Omdat de app ons zo goed is bevallen, hebben we ook een dealer website bij Autosociaal afgenomen. Door https://www.huubsmolders.nl/ kunnen (potentiele) klanten zich online oriënteren naar een occasion bij Huub Smolders. Daarnaast hebben we flink ingezet op het vertalen van onze identiteit naar alle online kanalen.

Klanten moeten online direct een eerste indruk van ons als autobedrijf hebben. Tot slot is alle informatie die een klant over ons moet weten, ook op de website te vinden. De combinatie van de professionele fotografie en alle informatie zorgt voor een unieke en krachtige website. Hier zijn we heel tevreden over. We hebben alle online kanalen ondergebracht bij Autosociaal. Hier ervaren we veel gemak van. Ze werken naadloos samen met Wheelerdata voor onze online occasions. Alles loopt soepel en snel. Dit hebben wij bij onze vorige online partner heel anders ervaren.

Wij denken dat de oplossingen van Autosociaal heel toekomstgericht zijn. Door de digitalisering die niet meer is weg te denken vervalt de adviserende functie in de fysieke showroom. Klanten oriënteren zich online en weten precies wat ze willen, voordat ze komen kijken in de (offline) showroom. Autosociaal heeft ons online gepositioneerd, waardoor wij voorbereid de toekomst ingaan. Autosociaal is een fijne partij om mee samen te werken. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd, daar houden wij van bij Huub Smolders. De website is binnen een dag bij ons op locatie gerealiseerd, dit hebben wij heel positief ervaren. Alles verliep goed en was tot in de puntjes voorbereid. Met veel kennis in de automotive branche en de nieuwste technieken helpt Autosociaal ons vooruit!

Verloop van de samenwerking

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.