CITROËN, PEUGEOT & OPEL

CARXPERT LAVRIJSEN HAPERT

Bij Lavrijsen Hapert zijn we gespecialiseerd in Citroën, Peugeot en Opel. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud voor alle andere merken en voeren mogelijke reparaties uit. Door onze moderne apparatuur houden we een vast team aan monteurs werkend. Een aantal jaar geleden zijn we benaderd door Autosociaal, zij hebben ons een voorstel gedaan om ons ook online te positioneren. We vinden het belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen van tegenwoordig, dus vanuit de ideeën van Autosociaal zijn we een samenwerking aangegaan.

We hebben veel fijne reacties van klanten gekregen over de nieuwe website en app. Zelf zijn we hier ook erg tevreden over. De website is volledig ingericht naar onze huisstijl en ziet er heel modern uit. Ook de app heeft een grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf! Klanten kunnen hier werkplaatsafspraken inplannen en gebruik maken van de chat. Voor ons brengt dit ook veel gemak met zich mee.

"Het is heel fijn dat Autosociaal alle kennis over de automotive branche in huis heeft."

Jeffry Lavrijsen, eigenaar CarXpert Lavrijsen Hapert

Naast Autosociaal hebben we ons ook aangesloten bij een garageformule, namelijk CarXpert. De samenwerkingen vullen elkaar aan en daar hebben wij veel aan. CarXpert ondersteund ons op het technische gebied. Ze zorgen bijvoorbeeld voor cursussen. Autosociaal regelt alles voor ons op digitaal gebied. Door de kennis en ervaring die ze hebben in de automotive, weten ze precies waar we behoefte aan hebben.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons goed. Alles is altijd goed geregeld en we krijgen de ondersteuning die we verwachten. Hier zijn we heel tevreden over. Als er problemen zijn of als we vragen hebben, worden we meteen geholpen, dat maak je niet vaak mee. Een super goede service.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.