PREMIUM CARS EN CARSERVICE

MARCO VAN BEEK

Marco van Beek Premium Cars en Carservice bestaat sinds 1939. In 2008 is het bedrijf overgenomen door Marco van Beek en heeft het een naamwisseling gehad. Autobedrijf Marco van Beek, was eerder autobedrijf Gert Ruinemans. We zijn gespecialiseerd in het vinden, aanbieden en onderhouden van hoogwaardige jonge occasions met de nadruk op de Duitse markt. We kijken trots naar ons bedrijf en de ontwikkelingen die we afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Zoals bijvoorbeeld de uitreiking van autobedrijf van het jaar 2012-2013, dat is een grote mijlpaal voor ons autobedrijf. 

Wij vinden dat niet alleen de te verkopen auto er spik en span uit moet zien, maar het bedrijf ook. Het is tenslotte de eerste indruk die je achterlaat, een onderdeel van je visitekaartje. Details bepalen hoe succesvol je bedrijf wordt. Naast ons offline visitekaartje, is een online omgeving voor het autobedrijf ook niet meer weg te denken. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Zij hebben een PWA voor ons gemaakt. Hier worden veel online werkplaatsafspraken ingepland, dit scheelt ons veel tijd.

"Door middel van onze identiteit die nu terug komt op onze website, zijn we heel tevreden over onze positionering."

Joep, verkoop-, inkoop- en marketingmedewerker bij Autobedrijf Marco van Beek

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons heel goed. Ze faciliteren het online contact met onze klanten op een innovatieve manier. Er is persoonlijk contact en er wordt tijd voor ons gemaakt bij vragen.  Bij problemen wordt er met ons meegedacht en wordt het altijd zo snel mogelijk opgelost. Een goede service!

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.