MITSUBISHI DEALER

AUTO NIJMAN

Auto Nijman is sinds 1966 een begrip bij ons in de buurt. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een goed lopend autobedrijf en hebben we ons aangesloten bij Carprof. Door de lopende digitalisering en het belang van een goede klantrelatie met de klant, willen wij meegaan in de tijd. Daarom hebben wij een website afgenomen bij Autosociaal.

"Het is heel fijn dat Autosociaal alle kennis over de automotive branche in huis heeft."

Adri Nijman, eigenaar van Auto Nijman

Niet alleen voor de website, zijn wij naar Autosociaal gekomen. Doordat zij gespecialiseerd zijn in de automotive branche, weten zij waar wij als autobedrijf behoefte aan hebben. De koppelingen die worden ontwikkeld, daar hechten wij vooral veel waarde aan. Zoals bijvoorbeeld de koppeling met social media. Die werkt top!

Daarnaast is alles binnen één dag opgeleverd bij ons op locatie, dit is de One Day Delivery van Autosociaal. Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt, super goede service. In korte tijd staat er een mooie website, met professionele fotografie.

Verloop van de samenwerking

Autosociaal is een meedenkende partij. Ze houden mij scherp over alle ontwikkelingen op de markt. Het is heel fijn dat Autosociaal alle kennis over de automotive branche in huis heeft. Hierdoor blijft mijn bedrijf actueel en ga ik mee met alle veranderingen die plaatsvinden. Een aanrader voor elk autobedrijf wat mee wil gaan met de tijd!

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.