Volkswagen dealer

AUTOMOBIELBEDRIJF NOORDDIJK

Bij automobielbedrijf Noorddijk houden we echt van auto’s. Wij zijn een erkend volkswagenservice dealer. Naast dat we alles weten over Volkswagen, kun je bij ons ook terecht bij alle andere automerken. Bij ons staat uitstekende service in een hoog vaandeel. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd op één staat staat. Bij ons staat eerlijkheid, kwaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid altijd voorop. Ons bedrijf is ook lid van de BOVAG. ondergeschikt aan wij voldoen aan strenge toelatingseisen. Ook worden wij regelmatig gecontroleerd door volkswagen.

"Autosociaal weet onze kernwaarde die wij in onze werkplaats willen doorgaan door naar online te gaan."

Jasper Zonneveld, receptie medewerker bij Automobielbedrijf Noorddijk

Sinds 2018 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in het leven zijn de online positionering een automatische rol speelt. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is in de automotive om het autobedrijf online te positioneren. Daarom hebben wij contact opgenomen met Autosociaal om ervoor te zorgen dat zij dit voor ons konden bereiken. Autosociaal weet onze kernwaarde die wij in onze werkplaats willen doorgaan door naar online te gaan. Dit sluit aan op onze denk en werkwijze.

VERLOOP VAN DE SAMENWERKING

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2018 opzoek waren naar wat nieuws hebben wij contact opgenomen met Autosociaal. Wij hadden hier een goed gevoel over. Autosociaal is een bedrijf dat op een transparante manier te werk gaat. Wij merken dat wij van klanten positieve reacties ontvangen over de website. Ook hebben wij gebruik gemaakt van een One Day Delivery. Alles werd in 1 dag geregeld waardoor je meer tijd overhield voor andere zaken. Wij vonden het prettig dat er een professionele fotograaf werd geregeld waardoor er steeds betere foto’s werden gemaakt. Dit leidt tot een betere online identiteit.

Over Automobielbedrijf Noorddijk

Automobielbedrijf Noorddijk is opgericht in 1967. Automobielbedrijf Noorddijk is begonnen aan de Noorddijk, vlak bij de huidige locatie. Twee jaar later verhuisd zij naar de Noordvliet, waar zij ruim 25 jaar lang gevestigd waren. Halverwege de jaren negentig zijn zij verplaatst naar de PJ Troelstraweg. Op deze locatie hebben zij ruim 10 jaar gezeten. In 2010 zijn zij verhuisd naar de huidige locatie aan de Elektraweg 1 te Maassluis.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.