AUTOBEDRIJF J. VAN DREVEN

Potentiele klanten komen tegenwoordig allemaal via het internet bij je occasions terecht. Het werd voor ons dus ook tijd om onze online omgeving te verbeteren. De ervaring over ons bedrijf, wil de klant online al terugzien. Voor een goede online vindbaarheid en een functionele online omgeving zijn we gaan samenwerken met Autosociaal.

Met de oplossingen van Autosociaal, besparen we tijd aan werkzaamheden als het beantwoorden van telefoontjes en het inplannen van werkplaatsafspraken. Klanten kunnen dit nu zelf via www.drevenautos.nl of de app. Daarnaast versturen we klanten ook herinneringen voor een APK beurt, bandenwissel of onderhoudsbeurt. Hiermee willen we ons onderscheiden en de klantenbinding verbeteren. We merken aan de positieve reacties van onze klanten, dat ze deze service waarderen.

"Wheelerdata, het systeem waar wij mee werken, gaat perfect samen met het systeem van Autosociaal."

Johan van Dreven, mede eigenaar van Autobedrijf J. van Dreven

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons ook heel goed. Wheelerdata, het systeem waar wij mee werken, gaat perfect samen met het systeem van Autosociaal. Daarnaast zijn jullie een gemoedelijke, betrouwbare partij. Jullie zijn altijd te bereiken en staan ons netjes te woord.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.