WINCAR PARTNER & TOYOTA DEALER

AUTOBEDRIJF VAN LEUSSEN

We vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van andere dealerbedrijven. Op zaterdag is onze werkplaats de hele dag geopend, dat zie je niet vaak meer in deze tijd en we merken dat onze klanten dit als zeer prettig ervaren. Ook het stukje persoonlijk contact en het familiegevoel proberen we te hanteren binnen ons bedrijf. Maar daarnaast willen we ook blijven inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft de digitalisering. Hiervoor hebben we Autosociaal in armen genomen. We halen serieuze leads van de website en merken dat uit deze leads de slagingskans het grootst is.

Voor de verkoop werkt dit enorm goed. Daarnaast worden er ook veel werkplaatsafspraken ingepland via de website. Klanten zien hoe gemakkelijk en snel dit werkt. In de toekomst willen wij de groei die we nu hebben doorzetten. Het merk Toyota blijft enorm belangrijk met de ontwikkelingen die zij maken richting hybride en elektrisch rijden. Hier zijn wij nu ook al mee bezig, zodat we onze klanten ook daarin kunnen voorzien.

"We halen serieuze leads van de website en merken dat uit deze leads de slagingskans het grootst is."

Tobias Dogger, vestigingsmanager Ommen bij Autobedrijf van Leussen

Verloop van de samenwerking

De samenwerking die we met Autosociaal hebben, daar zijn we erg tevreden over. Er wordt op elke ontwikkeling in de markt ingespeeld en meegedacht met de klant. Samen met de klant wordt er gekeken hoe er het hoogst haalbare behaald kan worden, het is echt maatwerk.

Over Autobedrijf van Leussen

Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service. We zijn een echt familiebedrijf én officieel dealer van automerken Toyota, Lexus en Ford. Dat maakt ons uniek. Destijds hebben we Autosociaal benaderd omdat zij als jong bedrijf graag wilden groeien. Autosociaal bood een perfecte combinatie van website- en leadbeheer.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.