DACIA & RENAULT DEALER

AUTOBEDRIJF VAN KESTEREN

Bij van Kesteren vinden we het belangrijk om goed contact te onderhouden met onze klanten. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal en zij hebben voor ons een app ontwikkelt. Door middel van de app kunnen we makkelijk contact onderhouden met de klant om de klantrelatie te optimaliseren. Tegenwoordig verschuift contact met de klant steeds meer naar online. Hier proberen wij op in te spelen met de app. In de app kunnen klanten berichten sturen en een werkplaatsafspraak plannen. 

"We hebben een website en app die bij de tijd passen en waar mensen zich goed op kunnen oriënteren."

Voor ons is het makkelijk dat klanten de werkplaatsafspraak direct kunnen plannen in de app, zonder dat ze hoeven te bellen of mailen. Dit scheelt veel tijd. Daarnaast kunnen wij altijd en overal reageren, dat vind ik het grootste voordeel van de app. We promoten onze app via de visitekaartjes en een reclamebord. Daarnaast melden we bij de verkoop of oplevering van auto’s altijd dat we beschikken over een eigen app. We merken dat onze klanten die de app gebruiken er positief op reageren.

Verloop van de samenwerking

Autosociaal is een absolute aanrader voor andere autobedrijven. De service vind ik echt goed. Ik krijg altijd snel reactie en word persoonlijk te woord gestaan. Allemaal pluspunten. Daarnaast is het dashboard makkelijk te gebruiken, erg overzichtelijk en netjes.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.