Creatieve fotograaf

Autosociaal zoekt een creatieve fotograaf (parttime 26-32 uur). Eén ding is zeker, we hebben een geweldige uitdaging voor je!

Autosociaal is een (snel) groeiend bedrijf met internationale ambitie in de autobranche. Wij ontwikkelen de best converterende diensten zoals Apps, websites en mailingen. Als fotograaf ben jij de stempel van onze organisatie in uitingen. Samen met ons operations team draag jij bij aan het succes van elke nieuwe klant. Jij schiet de mooiste bedrijfsrapportages en wij bieden je veel vrijheid om jouw creatieve ideeën tot uiting te laten komen. We doen er alles aan om een omgeving te creëren waar jij je creativiteit kwijt kunt en je competenties verder kunt ontwikkelen.

Wie wij zijn
Autosociaal is de afgelopen acht jaar uitgegroeid tot één van de grootste digital marketing organisaties in de Nederlandse automotive branche. Wij ondersteunen het autobedrijf in haar online groei. Denk hierbij aan optimaal converterende websites, marketingprogramma’s en customer journeys. Deze worden allemaal attractief vormgegeven.

Over jouw functie
Wij zijn op zoek naar een creatieve fotograaf die zich vol hartstocht wil inzetten voor Autosociaal. Je bent altijd bezig met nieuwe creatieve ideeen, signaleert kansen en weet ze te vertalen naar mooie uitingen voor Autosociaal en haar klanten. Dankzij jouw fotografie skills en oog voor detail ben jij van onschatbare waarde. Middels jouw skills komt de identiteit van autobedrijven naar voren.

Je leert snel, beschikt over de vaardigheden om anderen mee te nemen in je visie en bent hét aanspreekpunt omtrent fotografie. Met jouw skills en creatieve mindset weet je Autosociaal naar een hoger niveau te tillen. Je werkt nauw samen met ons operations- en marketing-team.

Wat wij jou bieden
We zijn dus flinke stappen aan het zetten en bieden jou meer dan een baan. Bij Autosociaal kun je iedere dag een beetje beter worden, in een goede werksfeer. We begrijpen dat jij alleen maar kan presteren en jezelf kunt ontwikkelen als alles goed voor elkaar is. Daarom bieden wij jou groei- en ontwikkelmogelijkheden. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien. En daar gaan we voor. Met een professioneel, ambitieus en informeel team. Daarbij zijn goede primaire en secundaire voorwaarden, flexibiliteit, en een scherpe teamgeest onmisbaar. Kort opgesomd bieden we je daarom het volgende:

  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent
  • Je wisselt kantoordagen regelmatig af met klussen op locatie
  • Prachtige bedrijven die jij op de kaart mag zetten (letterlijk en figuurlijk 😉)
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open
  • De kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend bedrijf met internationale ambities
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen (o.b.v. fulltime). Als je belooft om terug te komen
  • Een fijn salaris op basis van ervaring/ prestatie
  • Een mooie toekomst met onze uitstekende pensioenvoorziening
  • Ongekend goede werksfeer. Je komt terecht in een divers team met een informele cultuur

Interesse?
Ben je van mening dat jij de beste keuze bent voor deze functie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Stuur dan je motivatie en curriculum vitae t.a.v. Edwin Haan naar: solliciteren@autosociaal.nl.
Meer informatie vind je op www.autosociaal.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.