Fotograaf + designer

Autosociaal zoekt een fotograaf met design skills (parttime, 26-32 uur).

Wie wij zijn
Autosociaal is de afgelopen acht jaar uitgegroeid tot de grootste digital marketing organisatie in de Nederlandse automotive branche, met internationale groeiambitie. Wij ondersteunen het autobedrijf in haar online groei. Denk hierbij aan optimaal converterende websites, succesvolle customer journeys en advertentiestrategieën.

Over jouw functie
Wij zijn op zoek naar een fotograaf met design skills die zich vol hartstocht wil inzetten voor Autosociaal. Je bent bereid om af en toe een uitstapje te maken naar onze zuiderburen, want ook daar wil men professioneel gefotografeerd worden. Samen met ons operations team draag jij bij aan het succes van elke klant. Als fotograaf weet je de ware identiteit van het autobedrijf boven tafel te krijgen. Je begrijpt dat niet iedereen geboren is als model en het vaak ongemakkelijk vindt om gefotografeerd te worden. Gelukkig weet jij hier goed mee om te gaan.

Wij bieden je de vrijheid om jouw creatieve ideeën tot uiting te laten komen. Gelukkig beschik jij over de skills om jouw foto’s perfect tot hun recht te laten komen, binnen het design van een website, email of advertentie.
We werken op onze eigen webbuilder en onze e-mailberichten worden verzonden via Sendgrid, Mailchimp of Active Campaign.
We doen er alles aan om een omgeving te creëren waar jij jouw creativiteit kwijt kunt en je competenties verder kunt ontwikkelen. Maar dit verwachten wij ook van jou.
Met jouw kritische oog voor detail, kijk je ook altijd mee over de schouders van je collega’s. Je signaleert kansen en bent positief kritisch op de dienstverlening die Autosociaal verleent.

Je werkt nauw samen met ons operations- en marketingteam. Want jij mag straks invulling geven aan onze marketinguitingen. Je zet Autosociaal op de gevoelige plaat en weet samen met je collega’s verder invulling te geven aan onze uitstraling.

Wat wij jou bieden
We zijn dus flinke stappen aan het zetten en bieden jou meer dan een baan. Bij Autosociaal kun jij iedere dag een beetje beter worden, in een goede werksfeer. We begrijpen dat jij alleen maar kunt presteren en jezelf ontwikkelen, als alles goed voor elkaar is. Daarom bieden wij jou groei- en ontwikkelmogelijkheden. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien. En daar gaan we voor. Met een professioneel, ambitieus en informeel team. Daarbij zijn goede primaire en secundaire voorwaarden, flexibiliteit en een scherpe teamgeest onmisbaar. Kort opgesomd bieden we je daarom het volgende:

 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Je wisselt kantoordagen regelmatig af met klussen op locatie;
 • Prachtige bedrijven die jij op de kaart mag zetten (letterlijk en figuurlijk 😉);
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;
 • De kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend bedrijf met internationale ambitie;
 • Je hebt recht op 30 vakantiedagen (o.b.v. fulltime). Als je belooft om terug te komen;
 • Een fijn salaris op basis van ervaring/prestatie;
 • Een mooie toekomst met onze uitstekende pensioenvoorziening;
 • Ongekend goede werksfeer. Je komt terecht in een divers team met een informele cultuur.

Wat wij van jou verwachten

 • Passie voor fotografie en design;
 • Uitstekende beheersing van Adobe Photoshop en Illustrator, ervaring met Sketch zijn een pre;
 • Relevant aantoonbare werkervaring (min. 3 jaar) d.m.v. een portfolio;
 • Door jouw sturende en communicatieve vaardigheden loopt elke shoot op rolletjes.

Interesse?
Ben je van mening dat jij de beste keuze bent voor deze functie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae t.a.v. Edwin Haan naar: solliciteren@autosociaal.nl.
Meer informatie vind je op www.autosociaal.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.