Vakgarage Eigenraam

Hennie Eigenraam, eigenaar Vakgarage Eigenraam:

Bedrijfsreportage

Door de online ontwikkelingen die tegenwoordig plaatsvinden, vinden wij het van belang dat onze persoonlijke identiteit naar voren komt in al onze online uitingen. Onze app en website moeten uitstralen wie we zijn. Dankzij de diensten van Autosociaal is dit gelukt. Vooral de mooie bedrijfsreportage die is gemaakt, laat onze persoonlijke identiteit naar voren komen.

Persoonlijke service

De app en website maken het voor ons mogelijk om snel te schakelen met onze klanten en ze daardoor persoonlijke service te bieden. Het was voor ons vanzelfsprekend om mee te gaan met de digitale ontwikkelingen die spelen. Via de app kunnen klanten gemakkelijk een afspraak inplannen. Daarnaast worden er herinneringen gestuurd voor een APK of onderhoudsbeurt. Op www.eigenraam.nl kunnen bezoekers meteen de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn. Snel, concreet en overzichtelijk.

Online identiteit

Autosociaal heeft bij ons een bedrijfsreportage geschoten. Op de website en in de app zie je veel persoonlijke foto’s terug. We vinden dat dit ons onderscheidt van andere autobedrijven. Hierdoor stralen we uit wie we zijn en krijgen klanten bij het eerste bezoek aan onze website al een indruk van ons bedrijf.

Promotiemateriaal

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons buitengewoon goed. Naast het ontwikkelen van de app en website, assisteren zij ons ook bij het creëren van promotiemateriaal en e-mailcampagnes. Dat proces verloopt ook zoals gehoopt. Hieruit blijkt maar weer dat zelfs Rotterdammers en Twentenaren prima samen kunnen werken!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!