Van Driel Automotive

Jelle, inkoopmanager bij Van Driel Automotive:

Onderscheidend vermogen

Bij van Driel Automotive zorgen we ervoor dat er voor elke klant een passende mobiliteit is. We brengen de wensen van de klant in kaart en gaan dan opzoek naar een droomauto. Dat is ons offline onderscheidend vermogen. Online proberen we ook de beste service te bieden aan onze klanten, hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Zij zorgen ervoor dat onze klant ons op verschillende manieren online kan bereiken.

Digitalisering

De digitalisering die plaatsvindt speelt een grote rol in de automotive branche. Toch denken wij dat het persoonlijke aspect niet vergeten moet worden. Klantbinding is bij ons erg belangrijk, we kennen de klant bij naam, weten de geschiedenis van hun auto én bieden met onze werkplaats kennis en kunde. Wij verlenen service op het vroegere dealerniveau.

Service

Dealerbedrijven worden steeds groter en vergeten hierdoor vaak het verlenen van persoonlijke service aan de klant. Service is het allerbelangrijkste in onze branche. Ook online. Autosociaal heeft voor ons een duidelijke en overzichtelijke website ontwikkelt en ook hebben we een eigen app. Wat het meest gebruikt wordt? Het inplannen van een online werkplaatsafspraak en dat werkt superfijn!

Samenwerking Autosociaal

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Autosociaal. Er is een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De service die zij verlenen door vragen of aanpassingen snel door te voeren, maakt ons een gelukkige klant! Daarnaast is er fijn onderling contact en luisteren zij naar wat wij als autobedrijf willen. Ook de one day delivery vonden wij top. Binnen één dag wordt de hele website in elkaar gezet, een aanrader!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!