Carconnector

jouw showroom op social media

Een nieuwe occasion aanschaffen kost tijd. Je oriënteert je eerst op verschillende automotive portalen zoals Gaspedaal, Autotrader, Autoscout en Marktplaats. Je bezoekt een showroom. Maakt een testrit. Slaapt er nog een nachtje over. Tussendoor doe je de dingen die je altijd doet. Zoals op Facebook of Instagram scrollen. En als je daar dan precies de auto tegenkomt die je zoekt, wordt de kans dat je ’m in het echt wilt zien ineens een stuk groter. Precies daar zorgt Carconnector voor: klanten die toe zijn aan een nieuwe auto in contact brengen met de occasions die ze zoeken.

LEES VERDER

wij weten beter wat jouw klanten zoeken dan zijzelf

Het basisprincipe is simpel. Wij koppelen de gegevens van jouw website aan Meta (het moederbedrijf van Facebook en Instagram). Nadat iemand op jouw site een auto heeft gezien, komt deze persoon 30 dagen lang deze en soortgelijke auto’s tegen op Facebook en Instagram uit jouw voorraad.

Hoe meer tijd iemand naar en op jouw site klikt, hoe beter we iemand leren kennen. Door bezoekersdata, profielen en trends aan elkaar te koppelen, kunnen we per persoon heel precies voorspellen welke occasions de grootste kans van slagen hebben.

PRIJZEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Kies het pakket dat bij je past en betaal een vast bedrag per dag.

1. Basis

€2,50 per dag  |  €75,- per maand

2. Compleet

€5,- per dag  |  €150,- per maand

3. Premium

€7,50 per dag  |  €225,- per maand

4. Platinum

€12,50 per dag  |  €375,- per maand

vergroot je kansen met een advies op maat

Heb je een groot klantenbestand en werk je met veel verschillende applicaties en digitale systemen? Een persoonlijke accountmanager kan advies op maat geven zodat alles naadloos op elkaar aansluit. Wil je ook bovenaan in Google komen te staan, dan kunnen wij Carconnector koppelen aan Adsmotive, onze Google Ads-oplossing. Zo vergroot je heel eenvoudig de kans op meer bezoekers voor jouw website, showroom en werkplaats.

‘Door Carconnector worden consumenten getriggerd op de auto die zij daadwerkelijk aantrekkelijk vinden. Hierdoor zien wij een stijging in zowel showroom- als websitebezoek.’

Daniëlle – Toncar Bosch Car Service

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.