Verkoop meer occasions door middel van Facebook en Instagram

Je kent het vast wel, een klant ziet een mooie occasion op jouw website maar zoekt vervolgens naar meer informatie op andere autowebsites. Op dit moment is de kans groot dat je jouw potentiële klant kwijtraakt. Wil je jouw (potentiële) klant niet kwijtraken? Benader jouw websitebezoekers opnieuw via Facebook en Instagram met de occasion die ze bij jouw bekeken hebben.

Wat is re-marketing?

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 2% van jouw (potentiële) klanten overgaat tot aankoop na het eerste websitebezoek. Daarom maken wij gebruik van re-marketing! Een van de meest effectieve online marketingmethode waarbij je eerdere bezoekers van je website opnieuw benadert. Dit door middel van een advertentie van de eerder bekeken occasion. Hiermee bereik je dus 98% van jouw (potentiële) klanten nogmaals en herinner je hen aan de occasions die jij te koop hebt staan. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat consumenten sneller overgaan tot aankoop.

 

Vergroten van jouw naamsbekendheid

Door het inzetten van re-marketing, stimuleer je niet alleen de verkoop maar ook jouw naamsbekendheid. De kans dat de potentiële koper jouw naam en website na het eerste bezoek vergeet is groot. Door middel van een advertentie waarin jouw logo en duidelijke call-to-action naar voren komen, wordt de consument getriggerd om jouw autobedrijf te onthouden. Mocht hij na een aantal dagen of weken nog steeds nadenken over de aanschaf van een occasion, zal de keus om jouw website te bezoeken groter zijn.

 

De kracht van social media

Elk autobedrijf kan groeien met de inzet van social media. Bereik jouw doelgroep op een gerichte manier door social media-advertenties in te zetten. Klanten die zich online oriënteren, bezoeken vaak verschillende websites. Om potentiële klanten niet kwijt te raken, herinneren wij hen met de carconnector aan de occasions die ze op jouw website hebben bekeken. Door klanten op Facebook en/ of Instagram advertenties van de specifieke occasions te tonen, worden klanten die je website al eens bezocht hebben, opnieuw benaderd en aangezet tot koop. Vanzelfsprekend tonen we de auto’s waarin jouw klant interesse heeft getoond als eerst.

 

Wil jij gericht (potentiële) klanten benaderen om snel meer occasions te verkopen? Wij helpen je er graag bij! Neem eens contact op met onze helpdesk.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!