Waarom maak jij nog geen gebruik van jouw Google mijn bedrijf pagina?

Je online zichtbaarheid vergroten? Jouw bedrijfsgegevens correct in Google presenteren aan jouw (potentiële) klanten? Het gebruiken van een Google mijn bedrijf account kent vele voordelen. Gemakkelijk je openingstijden weergeven en aanpassen tijdens feestdagen of vakanties, een telefoonnummer waardoor je laagdrempelig bereikbaar bent of een verwijzing naar je website die zorgt voor meer verkeer. Maak jij al gebruik van Google mijn bedrijf?

Wat is Google mijn bedrijf?

De auto van Jan is toe aan een APK beurt, familie Jansen gaat op skivakantie en er moeten winterbanden onder de auto komen, Annie vindt dat haar auto toe is aan een onderhoudsbeurt. Iedere consument oriënteert zich tegenwoordig online, jouw online vindbaarheid is dus van groot belang. Google mijn bedrijf is een gratis tool van Google waarmee je de weergave van je bedrijfsinformatie kunt beheren. Met Google mijn bedrijf zorg je er zo voor dat je bedrijf zichtbaar is wanneer mensen naar je bedrijf zoeken in Google.

 

Online vindbaarheid

Een belangrijk voordeel van Google mijn bedrijf is dat het goed is voor de SEO van je website. Door de pagina ben je zichtbaar in Google Maps als bedrijf en beter vindbaar voor jouw (potentiële) klanten. Verder kom je in de zoekresultaten van de Google zoekpagina en hierdoor kun je vertoond worden als de drie beste suggesties van bedrijven die Google toont. Als je er in ieder geval voor zorgt dat jouw gegevens actueel zijn.

 

Blijf up-to-date

Het is belangrijk dat jouw Google mijn bedrijf pagina is voorzien met actuele informatie. Openingstijden, website, telefoonnummer, adresgegevens, maar ook actuele fotografie. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid in de zoekmachine en in Google Maps. Een goede eerste indruk van jouw (auto)bedrijf kan nieuwe leads en extra sales genereren.

 

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!