Werkplaatsplanmodule

Al onze apps en websites beschikken over een werkplaatsplanmodule voor jouw autobedrijf. Deze module maakt het mogelijk om eenvoudig een afspraak in te plannen. Je bent te allen tijde in-controle en kunt zelf bepalen hoe je de aanvraag opvolgt. Wij koppelen deze module aan alle plansystemen en garage- en dealermanagementsystemen. Dat wil dus zeggen dat je altijd gebruik kunt (blijven) maken van de werkplaatsplanmodule.

Hoe werkt het?

Nadat we de koppeling met je plansysteem hebben gemaakt, verschijnt de module automatisch op je app en/of website. Allereerst vullen je klanten hun afspraakgegevens in (kenteken, uit te voeren werkzaamheden en eventueel vervangend vervoer). Zo kunnen ze een afspraak maken voor bijvoorbeeld een APK of een bandenwissel. Vervolgens geven ze hun gewenste datum en tijd aan. De koppeling met het plansysteem zorgt ervoor dat de juiste beschikbare tijden worden getoond. Tot slot vullen klanten hun NAW-gegevens in en ontvangen ze een voorlopige afspraakbevestiging. Tegelijkertijd krijg ook jij een mail binnen. Je kunt zelf bepalen wat je met de aanvraag doet: stuur je een definitieve afspraakbevestiging, wijs je de afspraak af, stuur je een reminder of een reviewmail, en zo ja, wanneer? Kortom, alles ligt in jouw handen met onze flexibele werkplaatsplanmodule.

Neem contact op

We koppelen de occasionmodule standaard met jouw website en de app, ongeacht van welk plansysteem je gebruik maakt (Car-systems, Autoflex 9 en 10, Automaat, Plan-It, Cartel, etcetera). Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op: we maken graag eens kennis!

Benieuwd? Neem contact op!