AUTOTAAL MONTFOORT

Autotaal Montfoort, waar klantvriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staat, bestaat inmiddels al 20 jaar.  Wij zijn een full-service autobedrijf, gericht op het verkopen, onderhouden en repareren van personen- en bedrijfsauto’s, campers en heftrucks. Onze website wordt inmiddels alweer 5 jaar door Autosociaal gefaciliteerd aan de hand van onze wensen. Wij vonden het fijn dat er professionele foto’s werden gemaakt om onze website een vakkundige uitstraling te geven. Tegenwoordig wordt alles online geregeld, maar dit is natuurlijk ook een beetje de generatie waarin we leven. Zo zijn we actiever op Instagram en maken we naast onze website ook gebruik van de Autosociaal app. 

"Wij vonden het fijn dat er professionele foto’s werden gemaakt om onze website een vakkundige uitstraling te geven."

Jeanette, administratief medewerkster bij Autotaal Montfoort

Doordat wij gebruik maken van de app zorgen wij ervoor dat een groot deel van onze klanten hun afspraken online kan inplannen en dat zij via deze weg herinnerd worden aan bijvoorbeeld de APK of bandenwissel. Met behulp van Autosociaal kunnen wij digitaal op een gemakkelijke manier in contact komen met onze klanten. Wij worden hierin ontzorgt omdat alles via Edlink zo snel behandeld wordt. Wij hebben hier zelf bijna geen omkijken meer naar. Daarnaast gaat Autosociaal een stapje verder met bijvoorbeeld de persoonlijke kerstboodschap. Wij hebben hier vorig jaar veel leuke reacties op ontvangen van onze klanten.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. De helpdesk van Autosociaal is toegankelijk en pakt alles snel op. Zo moest er recent een BOVAG-logo toegevoegd worden op onze website. Wij hebben contact opgenomen en dit is binnen de kortste keren geregeld. Autosociaal denkt met je mee en is een partij die op professioneel niveau te werk gaat. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en service.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.