AUTOSOCIAAL PARTNER

SAMENWERKING WINCAR & AUTOSOCIAAL

Een 40+ communicatieprogramma vol met kansen

Gevoed door (actuele) data uit WinCar.  Het dealerbedrijf selecteert zelf de kansen die bij zijn bedrijf passen. Wij automatiseren het juiste bericht, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Dit kan een e-mail zijn, maar ook een WhatsAppbericht of Facebook advertentie. Denk hierbij aan:

– het automatisch welkom heten van een nieuwe klant;
– een voorspelling voor volgend onderhoud;
– verloop van de (fabrieks)garantie;
– openstaande terugroepacties;

– winter- en zomerbandenwissels;
– verloop lease overeenkomst;
– een jaarlijkse profielcheck;
– een verjaardagsboodschap en ga zo maar door.

Beheer eigen gegevens

Klanten beheren eenvoudig hun eigen gegevens en klantmutaties worden kenbaar gemaakt in WinCar.  Door alle klantinformatie te laten actualiseren blijft de kwaliteit van benadering hoog en zijn de conversies op onze verkoop- en aftersalesmarketing uitmuntend. Daarnaast beschikt u altijd over een opgeruimd klantenbestand.

Automatiseer uw klantcontact voor een klantgericht & effectief proces

We automatiseren contactmomenten die waarde toevoegen voor uw klanten. Een melding voor een bandenwissel, onderhoudsafspraak of proefrit? Volledig in uw eigen huisstijl? Wij zorgen voor het juiste bericht, op het juiste moment, via het gewenste kanaal. Op basis van proactieve signalering en slim gebruik van data uit WinCar wordt klantgerichtheid naar een hoger niveau getild.

APK en jaarlijks onderhoud kan samen worden uitgevoerd

Zomer- en winterbanden wissels

Deze WinCar gebruikers gingen u voor

Over WinCar

WinCar stelt bedrijven in staat de meest voorkomende bedrijfsprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Door de hoge mate van integratie van de verschillende bedrijfsprocessen en de koppelingen met veel gebruikte branchesystemen, kan dit leiden tot een duidelijk verbeterd rendement. WinCar is voorzien van een groot aantal merkspecifieke (importeurs) koppelingen. Mede hierdoor en door de modulaire opbouw, is WinCar een uitstekende oplossing voor zowel universeel als merkorganisaties en van kleine tot grote bedrijven.

“Autosociaal biedt een platform aan waarbij dealerbedrijven eenvoudig hun (online) klantbenadering processen kunnen structureren en vormgeven. Samen met Autosociaal hebben we de ‘WinCar Customer Journey’ ontwikkeld.”
~ Paul Koster, directeur WinCar

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag?

Samen kunnen we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je liever eerst een demo zien?
Die sturen we je graag gratis toe. Wat jij wil.

    Nu een gratis demo ontvangen?

    Edwin Haan

    Operational Manager

    Marktleider in automotive online marketing in Benelux

    © 2014 - 2024 Autosociaal B.V.